Es tanca el mercat de fitxatges sense novetats a l'Olot

El club olotí no ha tancat la incorporació del migcampista que volia. No es descarta algun moviment en el mercat de jugadors lliures, però tant el director esportiu com l’entrenador donen per bona la plantilla actual.

La plantilla de l’Olot, en una activitat a l’estany de Banyoles (UEO)


Això és el que deia Raúl Garrido fa quinze dies en relació a la plantilla de l’Olot. L’entrenador es mostrava satisfet arribés o no arribés el migcampista substitut d’Hèctor Simón. El director esportiu, Sergi Raset, ha treballat aquests últims dies per aconseguir una cessió d’algun jugador sub-23. Ha mantingut converses amb el Barça i amb altres clubs, però no han fructificat. Fins a l’últim dia hi va haver la possibilitat de repetir la cessió de Peque. Raset considera que la plantilla és prou àmplia i competitiva per afrontar amb garanties la temporada de Segona B.


La plantilla de la Unió Esportiva Olot és de 19 jugadors: Pol Ballesté i Albert Batalla, com a porters; Alan Baró, Carles Mas, Aspar, Barnils i el comodí Blázquez, com a centrals; Soler, Kilian, Escoruela i Arumí, com a carrilers; Masó, Vivancos, Eloi i Pedro, com a migcampistes, i Xumetra, Salinas, Moha Chabboura i Juan Delgado, com a davanters.

Respon