Esprint final de la campanya del Club Tennis Taula Olot i Mans Unides

El club calcula que s’han venut unes 3.200 tasses solidàries de les 4.000 que es van posar a la venda. En principi, el projecte s’acaba al febrer, però no es descarta prorrogar-lo si encara no s’han esgotat totes les tasses. Part dels diners recaptats aniran destinats a l’ampliació d’una escola de Ghana.

Les tasses porten impresos alguns dels valors que vol transmetre el CTT Olot (CTTO)

Vendre 4.000 tasses en un any i mig. Era l’objectiu del Club Tennis Taula Olot quan l’estiu del 2017 va engegar la campanya solidària amb Mans Unides. El termini s’acaba aquest febrer, de moment s’han venut unes 3.200 tasses i ara, aprofitant les festes de Nadal i de Reis, el club demana fer un últim esforç.

En cas que al mes de febrer no s’hagin esgotat les 4.000 tasses que s’han posat a la venda, el CTT Olot i Mans Unides tenen la intenció d’allargar la campanya fins a Setmana Santa o, fins i tot, fins a principis d’estiu. Dels cinc euros que costa cada tassa, un anirà destinat a finançar el projecte d’ampliació d’una escola a Kete Krachi, a Ghana. La idea, doncs, és aconseguir 4.000 euros per construir tres aules noves i tres sanitaris. Donarien cabuda a 150 nens i nenes que ara, durant el dia, fan vida al carrer.

A hores d’ara, hi ha un centenar d’establiments olotins que encara disposen de les tasses solidàries del Club Tennis Taula Olot. També es poden comprar directament al web del club: cttolot.cat.

Respon