ERC demana una remodelació total i imminent del vial Sant Jordi d'Olot

Creuen que la inversió de 50.000 euros que ha fet l’Ajuntament per arreglar l’asfalt és “ridícula i electoralista”. Tot i no tenir la variant, aposten per portar a terme una acció que converteixi el vial en una avinguda.

Roda de premsa d’ERC amb Manel Mitjà i Clara Casanovas (Pau Masó)


Fa pocs dies va sortir a la llum una plataforma de veïns contra la situació que es pateix a la zona del vial Sant Jordi. L’Ajuntament va anunciar com a resposta l’avançament de les obres d’asfaltat que havia promès el Departament de Territori per a la primavera. Són 50.000 euros per arreglar els forats que han aparegut. Una inversió que la Generalitat pagarà a posteriori. Des d’ERC creuen que aquesta quantitat és insuficient i la titllen de “ridícula” i “electoralista”. Un dels regidors del partit a Olot és Manel Mitjà.

 

Des d’ERC demanen una inversió més elevada i que permeti reformar completament el vial. Parlen d’un projecte d’un milió d’euros que torni la categoria d’”avinguda” al vial. Ho demanen, tot i no tenir la variant.

 

Sitjà diu que la inversió hauria d’anar a càrrec de la Generalitat, però que l’Ajuntament hauria d’haver avançat econòmicament la inversió. Aquesta setmana ja han començat algunes actuacions de millora de l’asfalt del vial Sant Jordi. S’espera que en els pròxims dies es faci una millora general del ferm.

Respon