Està previst que avui s'entreguin 32 fèretres de l'avió de Germanwings

Avui està previst que s’entreguin 32 fèretres de l’avió de Germanwings que es va estavellar als Alps francesos i que duia a bord tres garrotxines. Les restes mortals han arribat aquest dilluns a la tarda a l’aeroport del Prat de Barcelona. Encara queden cossos per repatriar.


Dimarts de la setmana passada la companyia traslladava les primeres víctimes a Dusseldorf, amb la qual cosa l’avió que aquest dilluns ha sortit de Marsella ha estat el segon vol especial que organitza la companyia alemanya. Segons informa l’empresa, la majoria dels cossos que s’han repatriat són de procedència espanyola. La repatriació continuarà durant les pròximes setmanes i s’espera que estigui enllestida a finals de juny.

La tragèdia va causar 150 víctimes, moltes de les quals de nacionalitat espanyola. 53 vivien a Catalunya, i d’aquestes 14 no eren de nacionalitat espanyola. Per tant, doncs, encara quedaran restes mortals per repatriar. 19 de les famílies han fet aquesta passada nit vetlla i les altres 13 han optat per endur-se el fèretre directament. L’entrega implica també un feixuc procés burocràtic.

Respon