En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot
Categoria

Les estrelles Michelin es queden a la Garrotxa

Les Cols manté les dues i Ca l’Enric segueix amb una
| 23 de novembre de 2017
Les estrelles Michelin es queden a la Garrotxa

Les Cols manté les dues i Ca l’Enric segueix amb una. Aquest dimecres el vespre s’ha fet la gala d’entrega amb noves distincions a Catalunya on l’Àbac de Jordi Cruz s’ha convertit en nou restaurant de tres estrelles. La prestigiosa Guia també ha incorporat el Castell de Peralada. 

Fina Puigdevall amb el seu marit durant la gala d'aquest dimecres (@les_cols)


Nit d’estrelles la d’aquest dimecres a Tenerife. La Guia Michelin va tornar a distingir els millors restaurants de la península Ibèrica. La Garrotxa segueix brillant. Ho fa amb les estrelles que des de fa anys acompanyen Les Cols i Ca l’Enric. Els dos restaurants mantenen les seves distincions un any més. Des del 2009, Fina Puigdevall es manté al segon esgraó del podi gastronòmic, mentre que la família Juncà ja fa 15 anys que guarden la primera, i de moment, única estrella que tenen a les seves mans.

Catalunya suma un tres estrelles

Més enllà de la comarca, Catalunya té a partir d’avui un nou restaurant de tres estrelles: és l’Àbac del mediàtic cuiner Jordi Cruz. En el segon esgraó del podi hi entren dues noves propostes: el Disfrutar i el Dos Cielos de Barcelona. També hi ha novetats a l’Alt Empordà, el Castell de Peralada ha aconseguit la primera distinció daurada. L'única estrella que ha perdut Catalunya en l'edició 2018 és la del restaurant Céleri, liderat per Xavier Pellicer i la seva dona, Mercè Carbonell, pel tancament de l'establiment el passat setembre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum