Festa major a Sant Joan les Fonts entre petards i fogueres

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el municipi celebra la seva festa. Des de divendres i fins al dimarts el municipi celebra una festa major que enguany proposa un concert de rock el divendres i l’actuació de l’Orquestra Maravella el dilluns. Un dels actes més esperats serà la Nit de les dones d’Aigua que els últims anys ha reunit 2.000 persones al voltant del pont medieval. 


Aquest cap de setmana, petards, coca, fogueres i festa major. Sant Joan les Fonts celebra la seva festa coincidint amb la revetlla. La localitat ha programat desenes d’actes per als pròxims quatre dies. De divendres a dilluns la localitat farà conviure la festa major amb la celebració de Sant Joan. Entre els actes de la festa hi destaca la Nit de les Dones d’Aigua, un espectacle gratuït i a l’aire lliure que cada any aplega unes 2.000 persones al pont medieval. El president de la Comissió de Festes és Joan Llongarriu.

 

La programació de la festa major de Sant Joan també inclou concerts: divendres hi haurà els plats forts amb una nit de rock on actuaran SilverFlame, Pèrdues i Dj Doctor Infierno. Enguany el pregó inaugural anirà a càrrec del Club de Bàsquet Garrotxa Sanjoanenc que compleix 50 anys de vida. Llongarriu explica com s’organitza la comissió per poder dur a terme la festa.

 

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, també s’ha preparat un piromusical per diumenge amb revetlla i discjòqueis a la plaça major. Dilluns el plat fort serà l’actuació de l’Orquestra Maravella a la plaça de l’ajuntament i dimarts s’acabarà la festa major amb una celebració infantil i un dinar popular.

 

Respon