Les Festes del Tura es viuran més que mai a Ràdio Olot

L’emissora emetrà fins a sis retransmissions en directe en només cinc dies. La tarda de demà dimecres serà especialment intensa amb la transmissió de la cercavila, el partit de Copa del Rei de la Unió Esportiva Olot i el pregó de Pere Ribes.


Ràdio Olot surt al carrer per viure les Festes del Tura. El micròfon blau de l’emissora es deixarà veure als actes més emblemàtics de les Festes a partir de demà mateix. Des de dos quarts de sis de la tarda, aquesta casa encetarà la programació especial amb una retransmissió triple: començarà amb el seguiment de la cercavila de la faràndula i s’acabarà amb l’emissió del pregó que el col·laborador de Ràdio Olot Pere Ribes farà a les nou de la nit des del balcó de l’Ajuntament. Entremig, futbol en directe: a les set de la tarda, Ràdio Olot també retransmetrà l’Olot-Alcoià de Copa del Rei des de l’Estadi Municipal. Serà una tarda farcida d’emocions que es viurà al 98.1 de la FM, a radiolot.cat i a l’aplicació per a dispositius mòbils. Aquí mateix s’hi podrà escoltar, divendres al migdia, la retransmissió del Ball dels Gegants conduïda per Jordi Sellas, Miquel Serrat i David Bosch.

Diumenge, CPA Olot i UE Olot

La retransmissió del Mundial que el Club Patinatge Artístic Olot disputarà a la Xina serà diumenge al matí des de la Sala El Torín, on s’instal·larà una pantalla gegant per seguir la competició. Les portes al públic s’obriran a dos quarts de deu, la mateixa hora que començarà el programa conduït per David Planella i Pau Masó. L’equip d’esports tancarà la programació de Festes el mateix diumenge amb la retransmissió de l’Olot – Deportivo Aragón de Segona B a partir de les cinc de la tarda.

Tota la informació

Més enllà dels directes a peu de carrer, el seguiment de les Festes del Tura es complementarà a Ràdio Olot amb informació. Un any més, hi haurà puntuals agendes horàries, informatius especials diaris a la una del migdia i seguiment a les xarxes socials

Nit de djs al Firal

A més, Ràdio Olot serà protagonista la primera nit de les Festes del Tura. A les quatre de la matinada de demà dimecres a dijous, els djs d’aquesta casa Joan Soler i Albert Francino punxaran la millor música al Firal.

Respon