El festival Ésdansa continua complint els objectius que es proposa

La participació s’ha superat i les noves propostes també han tingut èxit. El Laboratori, el nou espai d’experimentació i el ‘Diàleg amb el paisatge’, han funcionat i l’organització ja planteja que tinguin continuïtat en les pròximes edicions.

L’ÉsDansa ha aconseguit acollir una gran participació aquest any. (Jordi Barranco)

Entrades exhaurides i més de 10.000 espectadors. Aquestes són les xifres del festival ÉsDansa de les Preses d’aquest any. Totes les novetats presentades han agradat i, en principi, tindran continuïtat a partir de l’any que ve. És el cas del Laboratori, un nou espai d’experimentació a partir de la dansa d’arrel tradicional i eix troncal de l’edició que ha superat les expectatives, igual que la proposta ‘Diàleg amb el paisatge’. Són unes activitats que a les pròximes edicions de l’Ésdansa també seran a la programació, tal com avança el seu director, Jordi Fosas, a Ràdio Olot.

La línea de treball a seguir és consolidar les propostes que van sortint cada any. La creació i la innovació, eixos d’aquest any, tindran continuïtat l’any vinent. Una altra proposta principal com la Nit Ésdansa també va tenir èxit amb més de 3000 participants. Segons Fosas, s’han de seguir desenvolupant les línies de formació.

L’Ésdansa de les Preses ha tingut una durada d’una setmana amb més de 140 hores de formació, 10 espectacles d’exhibició i 6 grups internacionals convidats. Números que el consoliden com un festival de referència.

Respon