Final a una campanya “tranquil·la” i “dialogant”

Així l’han definit els principals partits de la capital de la Garrotxa. Des d’un altre punt de vista, Ciutadans i VOX creuen que ha estat una campanya “dura” i incòmode”.

Foto d’inici de la campanya fa quinze dies (Pau Masó)


Després de quinze dies d’alt voltatge polític, els partits deixen enrere allò que havien estat preparant mesos abans: la campanya electoral. Després de desenes de rodes de premsa, actes públics i debats, els candidats encetaran demà un dia de reflexió que donarà pas a les eleccions de diumenge. Junts per Catalunya, ERC i la CUP són els partits que han estat més actius, tots ells han acabat fent més d’una quinzena d’actes en quinze dies. Berga, Barnadas i Riera coincideixen a dir que ha estat una campanya “tranquil·la”.

 

Des del PSC consideren que ha estat una campanya “intensa” i pel que fa als comuns, creuen que és bo no entrar en polèmiques.

 

No tots els candidats, però, creuen que hagi estat una campanya “tranquil·la”. Des de Ciutadans i Vox consideren que ha estat “incòmode” i “molt dura”.

 

Després de 15 dies que cadascú ha viscut de manera diferent, els partits només els queda esperar els resultats. Aquest diumenge a les vuit del vespre es començaran a conèixer tots els fruits de les últimes setmanes.

Respon