Front comú entre els candidats de les Preses per mantenir el consens amb la variant d'Olot

Els dos candidats de les Preses lluitaran per mantenir el consens amb la variant d’Olot. Pere Vila de Junts per Catalunya i Mari González d’ERC han coincidit a dir en el debat de Ràdio Olot que si la capital de la Garrotxa va a la seva, les Preses en sortirà molt perjudicada. Els dos candidats del municipi també han remarcat la necessitat d’un institut escola conjunt amb la Vall d’en Bas.

Els dos candidats presents (Pau Masó)


La variant és el principal tema de debat a les Preses. El poble pateix, des de fa anys, tot el trànsit derivat de Bracons. La construcció d’una variant que desviï el trànsit del centre del poble, es fa esperar. La principal preocupació dels dos candidats que es presenten a les eleccions d’aquest diumenge és el consens amb Olot. El cap de llista de Junts per Catalunya, Pere Vila, i la candidata d’ERC, Mari González, asseguren que treballaran, sigui com sigui, perquè la capital de la Garrotxa no vagi a la seva.

 

A part de la variant, els dos candidats també van fer front comú pel que fa a l’institut-escola que es vol construir a la Vall d’en Bas. Creuen que ha de ser un projecte conjunt entre els dos municipis i que pot ser realitat en els pròxims quatre anys

 

Les discordances entre els dos candidats van arribar en matèria de promoció econòmica. González va criticar “el deteriorament” del parc Xingurri i Vila va demanar al Parc Natural més suport per potenciar el Parc de Pedra Tosca.

 

Respon