Gairebé 800 garrotxins veuran el CPA Olot al Palau Sant Jordi de Barcelona

Formaran la marea groga més nombrosa de la història en un mundial de patinatge artístic. Els World Roller Games han generat molta expectació. En total, el diumenge de la setmana que ve s’esperen més de 8.000 espectadors al Sant Jordi en el campionat de grups de xou grans.

La cerimònia inaugural al Palau Sant Jordi (David Planella)

La cerimònia d’obertura d’aquest dijous a la nit ha donat el tret de sortida oficial als World Roller Games de Barcelona, els jocs mundials dels esports de les rodes petites. Es va fer al Palau Sant Jordi i aquest serà, precisament, l’escenari que veurà actuar el CPA Olot. Tant el grup de xou gran com la parella Eli Prat-Artur Balagué competiran el diumenge de la setmana que ve, el dia 14, amb molta afició a la graderia. Més que mai. El CPA Olot ha venut unes 700 entrades i, comptant la gent que n’ha comprat pel seu compte, el club calcula que hi haurà gairebé 800 garrotxins al Palau Sant Jordi. En parla el president, Josep Sagués, en declaracions a Ràdio Olot.


L’últim mundial que es va fer a Catalunya va ser el de Reus, el 2014. El pavelló, però, no tenia res a veure: a l’Olímpic de Reus, hi cabien uns 3.500 espectadors i, tot i això, el CPA Olot va aconseguir tenir uns 600 aficionats a la graderia. Aleshores, la junta directiva ja va haver de treballar de valent per encabir-hi tothom. En aquesta ocasió, el club no s’ha trobat amb cap problema de capacitat, però sí que ha hagut de treballar perquè la gran majoria dels espectadors olotins puguin estar asseguts junts. I s’ha aconseguit. Ocuparan tres blocs del Palau Sant Jordi.


El diumenge 14, el Palau Sant Jordi farà goig. Hi haurà més de 8.000 espectadors per viure l’últim dia dels World Roller Games. La competició de grups de xou grans sempre és la més esperada dels campionats de patinatge artístic.

A Ràdio Olot, la viurem en directe, juntament amb la de parelles, a partir de les 5 de la tarda.

Respon