Garrido continuarà si l'Olot referma la intenció de fer un pas endavant la temporada que ve

El tècnic valencià té contracte fins al 2020 i, si veu ambició per créixer aquí, no escoltarà cap de les ofertes que li puguin arribar. Com li va passar fa un any, ja ha rebut algunes trucades. Ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Olot. 

Garrido, durant l’entrevista a Ràdio Olot

Raúl Garrido va firmar la seva renovació per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot a finals de gener, però en el món del futbol els contractes de seguida poden ser paper mullat. Hi ha clàusules, lletres petites… i el més important: si un jugador o un entrenador vol marxar, ho acaba fent. Garrido no té cap intenció de trencar la seva vinculació amb el club olotí, però sí que li demana que mostri la mateixa ambició que li va prometre fa cinc mesos. Si l’Olot vol créixer i aspirar a alguna cosa més que a la permanència la temporada que ve, el tècnic valencià no escoltarà cap de les ofertes que li puguin arribar. Són declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.

Hi ha clubs que poden estar a l’expectativa. Fa un any, en va transcendir un, el Múrcia, que volia apostar fort per Raúl Garrido, però el tècnic va decidir respectar el contracte que tenia firmat amb l’Olot. Ara, l’entrenador admet que ja ha rebut algunes trucades de clubs que li han fet arribar el seu interès.

La planificació

Ara que s’ha acabat la temporada i que s’ha de planificar bé la següent és quan es veurà quina plantilla vol fer l’Olot. Garrido diu que la seva intenció és mantenir gran part del bloc de 19 jugadors que ha complert amb solvència els objectius d’aquest curs, però afegint-hi “ingredients” que facin apujar el nivell. Un d’ells podria ser un davanter centre. Aquesta temporada, l’Olot només ha acabat amb dos puntes, Marc Mas i Marc Cosme, i de cara a la que ve, Garrido en voldria tres.

De notable alt

L’entrenador de l’Olot considera que la temporada que ha fet el seu equip ha estat de notable alt i que la progressió és l’adequada. Després de salvar la categoria amb un gol a l’últim minut ara fa un any, aquest curs ha estat més tranquil i, de propina, els olotins s’han classificat per a la Copa del Rei. Ara, Garrido voldria anar una mica més enllà. Això sí, sempre tocant de peus a terra i remarcant que el grup tercer ha estat i tornarà ser molt complicat.


Escolta l’entrevista sencera al ‘Tercer Temps’

Respon