Garrido deixa entreveure que continuarà a l'Olot i el club no contempla cap altre escenari

El director esportiu manté un contacte permanent amb l’entrenador per planificar la temporada que ve.

Garrido continuarà ocupant la banqueta local de l’Estadi Municipal (Andrea Bolcato/UEO)

 

Aquest és el missatge que Raúl Garrido va publicar ahir al seu compte de Twitter. Si no hi ha cap gir inesperat, el valencià continuarà sent l’entrenador de l’Olot la temporada que ve. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, ja ha pres la decisió de quedar-se, tot i les ofertes que li han arribat. El club, per la seva banda, tampoc no contempla cap altre escenari que no sigui la continuïtat del tècnic, que té contracte en vigor fins al 2020. Sergi Raset és el director esportiu.


La continuïtat de Garrido no estava clara perquè la segona bona temporada seguida a l’Olot l’havia posat a l’aparador i alguns clubs li havien trucat a la porta. En declaracions a Ràdio Olot, l’entrenador va demanar al club que refermés la seva intenció de fer un pas endavant la temporada que ve. Raset reitera que l’Olot vol créixer, però que ho ha de fer pas a pas.


A banda del cos tècnic encapçalat per Raúl Garrido i Kevin Martínez, l’Olot té lligats el porter Pol Ballesté, els defenses Alan Baró, Aspar, Blázquez i Barnils, els migcampistes Masó, Hèctor Simon, Eloi Amagat i Pedro, i els carrilers Alfredo i Pep Chavarría. El mateix director esportiu que ja fa dies que dissenya la plantilla ha renovat per una temporada més. Serà la quarta consecutiva de Sergi Raset al despatx de l’Olot.

Respon