Garrotxa Emprèn agafa el relleu de la Setmana de l’Emprenedoria

Les jornades que fins ara se celebraven durant cinc dies ara s’amplien a dues setmanes sota un nou nom. Garrotxa Emprèn reunirà més activitats sense deixar l’essència enfocada a emprenedors i empresaris de la comarca. Del 15 al 29 de març es parlarà a Olot sobre Networking, emprenedoria femenina, empremta social, lideratges o Erasmus. 

Imatge de la presentació del Garrotxa Emprèn (Pau Masó)


Després de quatre anys de la Setmana de l’Emprenedoria, el Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olot han decidit reenfocar les jornades i donar-los més espai i temps. El Garrotxa Emprèn tindrà el doble de dies i una trentena d’activitats. El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Garrotxa, Eduard Llorà, explica el perquè d’aquest canvi.

 

En total hi haurà 30 activitats en 15 dies enfocades a públics específics i altres de més generals. Es tractaran temes com l’emprenedoria femenina, el màrqueting digital, l’obertura de negocis, els Erasmus o els lideratges.

 

Les jornades tindran lloc en diferents espais de la ciutat d’Olot. Algunes conferències es faran al Torín, altres a la sala d’actes de Dinàmig o en espais més singulars com a la terrassa d’un bar. El Garrotxa Emprèn s’acabarà el 29 de març amb el lliurament dels Premis 100% emprenedors.

Respon