La Garrotxa penjarà el cartell de complet durant el pont de la Puríssima

A partir d’aquest dimecres fins al diumenge la comarca podria registrar una ocupació del 100% en diferents sectors. Els allotjaments rurals són l’àmbit que presenta més reserves de cara els pròxims cinc dies. El Festival Veus posarà el seu granet de sorra per seguir consolidant Olot com un atractiu turístic més de la comarca. 


Cinc dies de festa enmig de la tardor garrotxina és sinònim d’altes ocupacions turístiques. Com en els últims anys, el pont de la puríssima es consolida com una de les dates més importants de l’any per als sectors de la restauració, l’hoteler i turístic de la comarca. Es calcula que aquest any la taxa d’ocupació arribi al 100% en els pròxims dies, sobretot el cap de setmana. Així ho afirma el regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, al programa 5 minuts més de Ràdio Olot: “Molts dies arribarem al 100% d’ocupació. En la majoria de casos es tracta d’aquells caps de setmana encarrega les cases per a quatre o cinc dies. També és un pont que convida molta a la gent a fer visites puntuals”. Els allotjaments rurals ja presenten a hores d’ara moltes reserves per aquest cap de setmana i serà el sector que més s’omplirà els propers dies.

Olot, cada vegada més visitada

Segons Vayreda, els turistes s’acostumen cada vegada més a visitar, no només la Fageda, sinó també la ciutat d’Olot: “Hem entès sempre el territori turístic com a comarca, però, amb l’oferta cultural i comercial, hem aconseguit que molta gent visiti la ciutat d’Olot”.

De fet, aquest cap de setmana la capital de la Garrotxa tindrà un element més d’atracció: el Festival Veus. Des de dijous fins diumenge Olot celebrarà la segona edició d’aquest certamen. Una excusa més per visitar la Garrotxa.

Respon