Gastar-se 2.000 euros en dues hores als comerços d'Olot

És la campanya que l’ACO ha impulsat per aquest mes de desembre i que finalitzarà el 2 de gener. Tothom pot participar en el concurs omplint una butlleta que s’entrega després de qualsevol compra als comerços associats. 


Si tinguessis 2.000 euros per gastar-te en dues hores, a quins comerços d’Olot aniries? És la pregunta que molts olotins poden començar-se a fer després que l’Associació de Comerciants d’Olot hagi llençat una nova campanya per aquest Nadal. L’Associació de Comerciants sortejarà 2.000 euros entre totes aquelles persones que comprin al centre de la ciutat fins al 31 de desembre. Entre totes elles, es farà un sorteig (el dia 2 de gener) i el guanyador tindrà dues hores per gastar-se el premi (el dia 4 de gener). Ho explica a Ràdio Olot el president de l’Associació, Jordi Rovira.

 

Per entrar en el sorteig només fa falta fer alguna compra de qualsevol import a un dels comerços associats, omplir una butlleta i esperar a la sort. Rovira explica que aquestes campanyes són essencials per dinamitzar el comerç local.

 

A part del guanyador que s’emportarà els 2.000 euros, també se sortejarà una tauleta. Hi ha temps de participar fins a finals de mes. No serà fins al 2 de gener que es farà el sorteig. Aquest dia, cal estar localitzable a les 12 del migdia.

 

One Response to “Gastar-se 2.000 euros en dues hores als comerços d’Olot”

  1. Anna reixach plana

    Jo la varitat si tingues 2000 eurt pergastarme amb dos hores compreria per mi y per la meva familia roba accesoris algun electrodomestic i lo q pogues

    Respon

Respon