Gato s'escapa del Cartagena i es compromet amb l'Olot

Els olotins s’emporten un dels millors extrems del grup quart de Segona B i, segons el seu secretari tècnic, demostren que poden competir per fitxatges amb clubs potents de la categoria.

gato

Gato, en acció, amb el Cartagena aquesta temporada (nosoloefese.es)

Antonio Jesús Ramos Rincón, més conegut futbolísticament com a Gato, ja és jugador de la Unió Esportiva Olot. Tal com va avançar Ràdio Olot, era un dels objectius prioritaris per reforçar la banda dreta de l’atac. De 26 anys i procedent del Cartagena, on ha destacat tot i la mala temporada de l’equip, l’extrem aportarà rapidesa i habilitat, unes característiques en el joc que buscava l’àrea esportiva.

Fa mesos que la Unió Esportiva Olot anava darrere de Gato i ara l’operació s’ha tancat tres dies després que des de Cartagena s’anunciés un principi d’acord amb el jugador per la seva renovació. El seu club d’origen no va resoldre els seus greus problemes econòmics fins la setmana passada i el secretari tècnic de l’Olot, David Comamala, considera que va fer tard quan el va intentar retenir.

Gato ha triat l’Olot, tot i que tenia altres pretendents importants de la categoria, com ara el Jaén o l’UCAM Múrcia. Segons el secretari tècnic dels olotins, el fitxatge de l’extrem andalús demostra que el club pot començar a competir contra rivals potents tant econòmicament com esportivament.

Més moviments

Amb el reforç de Gato tancat, l’Olot s’assegura el substitut de David Corominas a la banda dreta de l’atac. Coro té encarrilat el seu fitxatge per un equip japonès i, si res no es torça, marxarà aviat. La situació de Carlos Martínez, en canvi, no està tan avançada. Les negociacions amb el Vila-real B continuen, però no sembla que es puguin desencallar de manera imminent.

Mentrestant, l’àrea esportiva no para i ja té un parell d’incorporacions força avançades. Els objectius principals són dos laterals, un extrem esquerre i un o dos davanters, depenent del futur de Carlos.

Respon