Gemma Prat deixa la presidència del CB Olot després de vuit anys i Miquel Palma la substitueix

El nou president, que ja era a la junta, diu que vol continuar amb la feina de la seva predecessora i que serà igual de prudent en aquesta època de covid. El Bàsquet Olot va ser l’últim club olotí a tornar a entrenar al pavelló aquest estiu.

L’última foto de família del CB Olot, de la temporada passada (CBO)

Per motius professionals i personals, Gemma Prat deixa la presidència del CB Olot i el seu lloc l’ocupa un home que ja formava part de la junta directiva: Miquel Palma. Prat es mostra satisfeta amb la feina feta durant aquests últims vuit anys, en què destaca el creixement del club i haver portat a Olot el programa de detecció de talents de la Federació (PDT), i Palma assegura que la seva serà una junta continuista. Tots dos han passat pel ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


La prudència del club davant la covid-19

La majoria dels equips del CB Olot i de la resta d’entitats de la comarca havien de començar la temporada el cap de setmana passat, però van topar amb la suspensió de tot l’esport català. Precisament des que va començar la pandèmia, el Bàsquet Olot s’ha caracteritzat per la seva prudència a l’hora de prendre decisions. De fet, va ser l’últim club a reprendre els entrenaments al pavelló d’Olot. Gemma Prat ho justifica i Miquel Palma diu que ho continuaran fent així.


Venir canviat de casa, prendre’s la temperatura i posar-se gel hidroalcohòlic abans d’entrar al pavelló, desinfectar la pista i les pilotes, canviar-se el calçat per entrar a la pista o que els entrenadors portin mascareta són algunes de les mesures que han hagut d’aplicar els equips de bàsquet per poder-se entrenar en plena pandèmia. Totes aquestes novetats han fet incrementar les despeses, sobretot en gel i desinfecció. Encara és aviat per calcular l’impacte econòmic del coronavirus a la temporada perquè, en cas que no es puguin jugar tots els partits, els clubs també gastaran menys en desplaçaments o arbitratges.

Respon