Genís Grau suma el primer triomf en una Copa d'Europa de triatló i se situa líder del circuit

El triatleta de Castellfollit va sumar el millor resultat internacional de la seva carrera al Triatló de Sines, a Portugal. S’ha col·locat líder del circuit europeu abans de disputar aquest cap de setmana la Copa del Món de Cagliari, a Itàlia.

Genís Grau va guanyar a Sines (ETU)

El 2019 de Genís Grau ja prometia quan al març va guanyar la cursa individual del Campionat d’Espanya de duatló i es va classificar per al Mundial, però ara, ja fent competicions de triatló, s’ha acabat de confirmar. Fa quinze dies, el triatleta de Castellfollit va quedar vuitè de la Copa del Món de Madrid i el cap de setmana passat va guanyar la seva primera Copa d’Europa. Ho va aconseguir a Sines, a Portugal, i després de remuntar 25 segons al primer classificat després del segment de la natació. Ell mateix ho explica a Ràdio Olot.

La victòria a la Copa d’Europa de Portugal és l’èxit internacional més important de la carrera de Genís Grau, després de la Copa d’Àfrica que va guanyar la tardor passada. Aquesta temporada, el garrotxí també va ser vuitè a la Copa del Món de Madrid i s’ha classificat per a les properes copes mundials de Cagliari i Banyoles. La italiana ja serà aquest cap de setmana.

 

Respon