Genís Grau es classifica per al Mundial de duatló

L’atleta garrotxí va guanyar la cursa individual del Campionat d’Espanya de duatló per a clubs i va demostrar que està en plena forma en la preparació de la temporada de triatló. Aquest cap de setmana, disputarà la Copa d’Europa de Huelva, mentre a Castellfollit se celebrarà el Duatló de la Garrotxa. Serà diumenge i farà de Campionat de Catalunya.


Genís Grau va ser el primer a creuar la meta de la cursa de Punta Umbría, a Huelva. La va disputar amb la samarreta del seu equip, el Prat Triatló, i en el marc del Campionat d’Espanya de duatló per a clubs. La victòria va donar al garrotxí l’accés directe al campionat del món de Pontevedra. En declaracions a Ràdio Olot, Grau ho celebra i al mateix temps deixa clar que ara el més important és preparar-se bé per a la temporada de triatló.


Genís Grau, igual que un altre garrotxí que sempre és candidat al podi, Aleix Domènech, competirà a la Copa d’Europa de Huelva aquest cap de setmana que a casa nostra es disputarà el Duatló de la Garrotxa.

El Duatló de la Garrotxa, aquest diumenge

És una prova del Castellfollit Triatló que el mateix Grau ha ajudat a organitzar. Serà Campionat de Catalunya absolut de duatló i puntuarà per a la lliga catalana de clubs. El recorregut partirà del mig de Castellfollit i passarà per altres pobles del voltant, com Sant Joan, Sant Jaume, Tortellà i Montagut. La de diumenge serà la 23a edició del Duatló de la Garrotxa.

Respon