Genís Grau ressuscita i guanya l'estatal de triatló

Després d’un inici de temporada marcat per les lesions, aquest cap de setmana Grau va pujar a l’esglaó més alt del podi del campionat estatal de triatló a Banyoles. Ara, el de Castellfollit no renuncia a res: ja pensa a competir internacionalment i mirar fins on pot arribar.

Grau, el segon a la esquerra, amb els seus rivals al podi de Banyoles. (LaLiga4Sports)

Lesions, caigudes i molts contratemps. Són alguns dels obstacles que ha hagut de superar Genís Grau per guanyar el Campionat d’Espanya de triatló. L’atleta de Castellfollit es va lesionar a principis de temporada, fet que li va fer plantejar deixar-se l’alt rendiment. Un cop recuperat, Grau va tornar a competir aconseguint uns grans resultats que el van situar al capdavant de la classificació fins a culminar la temporada a Banyoles, on ha aconseguit el títol. L’atleta comenta a Ràdio Olot que sense el treball diari res hagués estat possible.


Caure i aixecar-se

La carrera de Banyoles va ser un símil de la temporada de Genís Grau. La prova va ser molt disputada i lluitada. El garrotxí va caure quan anava en bicicleta, i quan tot semblava perdut, va aconseguir recuperar la distància i ocupar la primera posició als últims metres de la prova.

 

La prova que demostra la recuperació de l’atleta garrotxí després de la lesió són les marques que ha acumulat. De la primera cursa després del seu retorn a l’última, aquest cap de setmana a Banyoles, Grau ha aconseguit una diferència de 6 minuts. Ara, l’esportista de Castellfollit se centrarà en les competicions internacionals com el Campionat d’Europa o el Campionat del Món.

Respon