Genís Grau tanca la millor temporada de la seva carrera com a triatleta

El de Castellfollit ha superat una lesió al genoll, s’ha proclamat campió de Catalunya i d’Espanya i ha aconseguit la primera victòria internacional. Aquest cap de setmana passat, va guanyar la Copa d’Àfrica. Aleix Domènech va ser setè.

Genís Grau també va ser campió de Catalunya a Vic (@genisgrau)

Genís Grau ha posat la cirereta a un gran 2018. El triatleta garrotxí del Prat Triatló va guanyar la seva primera copa internacional dissabte passat, en una Copa d’Àfrica en què va superar per nou segons el francès Jeremy Quindos. L’èxit que va aconseguir a Agadir, al Marroc, s’afegeix al que va firmar a l’estiu a Banyoles, on es va proclamar campió d’Espanya de triatló esprint. En declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, Grau assegura que no s’ho esperava.

Amb la victòria a la Copa d’Àfrica, Genís Grau dona per acabada aquesta temporada. Ara descansarà tres setmanes i al desembre ja començarà a preparar el curs del 2019. L’objectiu, mantenir-se a l’elit del triatló després d’haver fet la millor temporada de la seva carrera. Ara bé, no ho ha tingut gens fàcil. A principis d’any, el triatleta de Castellfollit estava lesionat del genoll i li va costar recuperar-se.

No només es va refer, sinó que va tornar amb més força que mai, tal com va demostrar en el campionat d’Espanya de triatló esprint i en la victòria internacional a la Copa d’Àfrica. A Agadir, dissabte, Genís Grau no va estar sol. També hi va ser Aleix Domènech, que va quedar setè. Aquesta temporada, com a resultats destacats, Domènech ha estat campió de la Copa del Rei i subcampió de Catalunya de duatló amb el Fasttriatlon. Tant Domènech com Grau s’entrenen junts a Olot.


Recupera l’entrevista a Genís Grau al ‘Tercer Temps’

 

 

Respon