Gianni sortirà cedit i Àlex Campos té molts números de ser el nou segon porter

El cos tècnic considera que l’ara suplent de Wilfred necessita minuts per acabar-se de formar i confia en el juvenil Campos per ocupar el seu lloc al primer equip. 

gianni renovat

Gianni, al costat del president, Joan Agustí, després de firmar la renovació per dos anys (UEO)

Moviments a la porteria de la Unió Esportiva Olot. L’actual segon porter del primer equip, Gianni Cassaro, ha renovat per dues temporades més, però la temporada que ve jugarà cedit en un equip de la Tercera Divisió. El club confia en les seves evolucions per al futur i per això li buscarà una sortida. El secretari tècnic de l’Olot, David Comamala, assegura a Ràdio Olot que ara Gianni necessita jugar partits per completar la seva formació i tornar a l’equip per lluitar per a la titularitat.

Si no hi ha un canvi de decisió, el nou segon porter del primer equip serà Àlex Campos. Encara és juvenil, té 17 anys i en farà 18, però ja s’entrena gairebé sempre a les ordres de Rodri i del preparador de porters, Pedro Puigserver. El cos tècnic ja el veu capacitat per fer el salt definitiu al primer equip i fer la competència a Wilfred.

El porter andalús té un any més de contracte, igual que Mousa, Hèctor, Coro, Uri, Carlos, Trujillo i Rojas. Aquest últim ha renovat el mateix dia que ho ha fet Gianni.

Respon