‘Hablar con las plantas' vol deixar pòsit en aquest Sismògraf

Sortir de la ciutat i trobar-te en ple bosc en tan sols cinc minuts. Aquesta és una de les reflexions que vol fer ‘Hablar con las plantas’ dins del Festival Sismògraf que tindrà sortida des de la Plaça Estrella d’Olot. Dissabte es concentren el gruix dels 48 espectacles del certamen.


El Sismògraf d’Olot ha començat aquest dijous però el gruix del terratrèmol de la dansa es registra aquest divendres i dissabte. Entre les propostes, una de les que desafia allò convencional al món de l’art és ‘Hablar con las plantas’ de la companyia Artistas Salchichas. Un equip creatiu integrat per la colombiana Camila Sanjinés i l’olotí Manel Quintana. En una entrevista al ‘Teló de Fons’, Quintana assenyala que volen posar de relleu la proximitat d’una ciutat com la capital garrotxina amb la natura més pura.

 

Espectacle de reflexió

Precisament, obrir una reflexió sobre determinats aspectes és el que volen en aquesta  proposta cultural que té per objectiu “deixar pòsit” i que  l’espectador es quedi pensant sobre tot allò que ha vist en aquesta ruta amb bicicleta que tindrà sortida de la Plaça Estrella en les tres sessions programades entre dissabte i diumenge. ‘Hablar con las plantas’ de la companyia Artistas Salchichas tindrà també una adaptació a Colòmbia. És un dels projectes amb els quals estan treballant a hores d’ara. Quintana també celebra el Sismògraf com un punt de trobada per fer creacions culturals noves. Admet que això a vegades és sinònim de córrer riscos però creu que calen espais que permetin fer proves d’aquesta mena.

 

La consulta de la guia

A banda d’aquesta, el gruix d’activitats les poden consultar al nostre web, radiolot.cat, on els hem preparat una guia de supervivència amb el més destacat de les propostes del Sismògraf.

Respon