Hèctor Simón aprofita la llarga recuperació per formar-se com a entrenador

El capità de la Unió Esportiva Olot no perd el temps. La greu lesió que va patir aquest estiu anant en bicicleta no l’ha enfonsat: Hèctor ajuda en els entrenaments del primer equip i se centra a fer de segon entrenador de Joan Sánchez a la banqueta del Sant Jaume.

Hèctor Simon i l’entrenador del primer equip, Raúl Garrido (UEO)

La d’Hèctor Simón és una història de superació personal. Quan era jove i prometia molt com a futbolista, va patir un accident en una piscina que gairebé el va deixar en cadira de rodes. Es va recuperar i va tornar a jugar. Ara, quinze anys després ha estat un accident de bicicleta el que l’ha apartat lluny dels terrenys de joc. En aquest cas, la lesió no és tan greu, però Hèctor té afectades les vèrtebres, ha de portar collarí i no té data aproximada de recuperació. Ell mateix diu que ha d’anar a poc a poc i tenir paciència.


En una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, Hèctor Simón ha explicat com és el seu nou dia a dia. No pot entrenar-se, però sí que pot entrenar els altres. La llarga recuperació li ha permès potenciar la seva formació com a entrenador. Des de l’any passat és l’ajudant de Joan Sánchez a la banqueta del filial de l’Olot, el Sant Jaume de Llierca.


Hèctor Simón té 36 anys i encara és jugador de la Unió Esportiva Olot, però té clar que vol ser entrenador i que cada és més a prop de canviar d’etapa. Per això, no té pressa per tornar als camps. Se centra a recuperar-se bé de les fractures i a aprendre a les banquetes. El cap de setmana passat, el seu Sant Jaume va estrenar la lliga de Segona Catalana amb un empat a zero contra l’Empuriabrava-Castelló. A la segona jornada, descansarà. Sí que jugaran el Besalú, a casa contra el Comacròs, i el Bosc de Tosca, al camp de l’Empuriabrava.


Recupera el ‘Tercer Temps’

Respon