Hostalets d’en Bas es prepara per a cinc dies de festa major

Els actes comencen aquest divendres i s’allargaran durant tot aquest cap de setmana i fins dijous. La gimcana rural tornarà a posar a prova tots aquells atrevits amb nous reptes. El poble aposta per nits de festa sense discjòqueis i amb música en directe.


Després de Joanetes i la Pinya, ara és el torn dels Hostalets. Aquest divendres una caminada sota les estrelles obrirà la Festa Major del nucli, que s’allargarà fins dimecres de la setmana vinent. El gran reclam és la gimcana rural. Després de més de cinc anys, la Comissió de Festes segueix sorpresa per l’interès que desperta. Una de les seves membres és la Marta Vila.

 

La Festa dels Hostalets destaca per ser l’única de la Vall d’en Bas que no té actuació de discjòquei. Des de fa uns anys la Comissió de Festes va apostar per un canvi de model amb la intenció de fer una festa per a tothom. A diferència d’altres pobles de la Vall, aposten per una nit de concerts que comença a les 8 del vespre i acaba a les dues de la matinada. Vila explica el perquè d’aquest canvi, ara fa tres anys.

 

Aquest any, la nit de concerts comptarà amb Mabel Flores, Seikos i President Xai. La Festa Major dels Hostalets s’acabarà dijous de la setmana vinent. Cinc dies i quatre nits que la converteixen en la festa major d’estiu més llarga de la Garrotxa.

Respon