Humor i música clàssica a Olot

Aquest diumenge tindrà lloc a Olot un espectacle únic i curiós. L’orquestra de Cambra de l’Empordà pujarà a l’escenari del Teatre Principal d’Olot per oferir un concert d’orquestra que trenca amb els estereotips. Una oportunitat per introduir-se al món de la música clàssica i per riure escoltant grans temes interpretats per músics professionals. 

Imatge de l’espectacle de l’orquestra de l’Empordà (Olot cultura)


Músics que es converteixen en actors, una escenografia especial i instruments que no deixen de tocar composicions clàssiques. Aquesta barreja atrevida i trencadora és la que es podrà veure aquest diumenge al Teatre Principal d’Olot. L’Orquestra de Cambra de l’Empordà ha triomfat amb un espectacle que ara arriba a la capital de la Garrotxa. Sota el nom de “Concerto a tempo d’umore” els dotze músics de l’orquestra empordanesa no només toquen, sinó que ballen, canten i interactuen amb el públic. Ho explica el programador musical d’Olot, Jordi Serrat.

 

Es tracta d’un muntatge còmic que tot i combinar l’humor amb el gènere clàssic, no deixa d’oferir música de primera qualitat. Ja s’ha vist en diversos països europeus i ha estat premiat per la seva innovació. Segons Serrat, és un espectacle per als que encara no han escoltat música clàssica, però també per aquells amants del gènere.

 

El “Concerto a tempo d’umore” es podrà veure i escoltar aquest diumenge a partir de les sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot. Les entrades es poden comprar per Internet o a taquilla el mateix dia del concert.

Respon