Imma Cano és la nova presidenta d'Unió a la Garrotxa

 

Imma Cano és la nova presidenta d’Unió a la Garrotxa. Aquest cap de setmana, Joan Casas prenia la decisió de deixar de militar-hi i el partit ja li ha trobat un relleu: Confia amb l’actual presidenta local d’Olot. Anava en el lloc tretzè a la candidatura de Mia Corominas el passat mes de maig.

Imma-Cano

Per la via ràpida, l’assemblea comarcal d’Unió a la Garrotxa ha trobat ja relleu a la presidència del partit. La nova presidenta comarcal és l’actual presidenta d’Olot, Imma Cano. És una decisió provisional fins que el partit faci el congrés nacional i renovi càrrecs. Tot i això, el partit ha volgut fer el canvi com una demostració de força de que encara estan actius malgrat haver estat esborrats de la representació pública a pràcticament arreu. El president a Girona, Xavier Dilmé, assegura que el partit segueix present a la Garrotxa i tal i com hi ha gent que marxa, també n’hi ha d’altra que arriba.

Imma Cano dirigeix una secció de banca privada i anava de número tretze a la llista de Convergència i Unió a Olot el passat mes de maig.

Respon