Les infraestructures i l’ensenyament centren l’aposta del PSC a la Garrotxa

D’una banda, defensen l’autovia de Besalú a Banyoles i la variant d’Olot. Per l’altra, promet treballar per eliminar els barracons a les escoles de la demarcació i ajustar les necessitats de la Formació Professional amb el teixit empresarial garrotxí. La formació rebutja els extrems i es defineix com un partit transversal que busca el consens.

Albert Bramon, número 9 a la llista de Girona, acompanyat dels caps de llista de la demarcació, Rafel bruguera i Montserrat Surroca (Pau Masó)


Els socialistes asseguren que en les properes eleccions del 21 de desembre es veurà reflectida la bona tasca que la formació ha fet durant els dos anys que ha governat la ciutat. Fa gairebé un mes el PDeCAT va trencar el pacte de govern que formaven els dos partits a Olot. L’aposta que es fa des del PSC cap a la Garrotxa se centra en dos eixos clars: les infraestructures i l’educació; Per una banda, creuen que cal una autovia 2+2 que connecti Besalú amb Banyoles, i donen suport a la construcció de la variant d’Olot. Per un altre costat, cal eliminar els barracons de la demarcació, segons el partit és la que en té més de tot Catalunya; i potenciar la Formació Professional per donar resposta als alumnes i empresaris. Ho explica el cap de llista del PSC a Girona, Rafel Bruguera:

Des del PSC, creuen que el pròxim 21 de desembre Catalunya s’hi juga molt. Els socialistes rebutgen els extrems i creuen que cal imposar el diàleg, la negociació i el pacte. Per això també afirmen que més enllà dels resultats de les eleccions, caldrà veure les voluntats polítiques que tinguin tots els partits per trobar “un mínim denominador comú” amb l’objectiu de construir ponts de diàleg.

Respon