Ingressa a presó l’autor d’un robatori amb un ganivet a un bar d’Olot

L’home va intimidar treballadors i clients amb un ganivet de grans dimensions, segons la policia. El propietari de l’establiment es va negar a donar-li els diners de la caixa i el lladre va començar a trencar objectes i electrodomèstics del local.


Un veí d’Olot de 35 anys ha ingressat a la presó com a presumpte autor de delictes de robatori amb violència i intimidació, danys i amenaces. L’home va ser detingut dijous passat pels Mossos. Dos dies abans, cap a les 12 del migdia, la policia va ser informada d’un robatori en un bar de la capital garrotxina. Segons el relat policial, un home hi havia entrat i havia esgrimit un matxet de grans dimensions amb el qual havia intimidat un treballador perquè li donés els diners de la caixa registradora. El treballador s’hi va negar i el lladre va fer malbé a cops de matxet un televisor, una nevera i dues vidrieres. També va amenaçar cinc clients i va marxar del bar fent més desperfectes.

La investigació policial posterior va comportar la localització i detenció del presumpte lladre aquest dijous. Al detinguts li consten antecedents i aquest divendres el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot ha ordenat que ingressi a la presó.

Respon