Integra serà botiga oficial i distribuïdora del marxandatge de la UE Olot

El club ha cedit l’activitat exclusiva i els beneficis que se’n derivin a aquesta entitat que treballa per a persones amb discapacitat. La botiga d’Integra al carrer de Sant Esteve passarà a ser la botiga oficial de l’Olot i el punt d’atenció al soci. La setmana que ve es presentarà la nova samarreta per a aquesta temporada.

La botiga d’Integra al centre d’Olot (UEO)

La samarreta de la Unió Esportiva Olot canvia de marca. Després de tres anys, el club deixa Joma i fitxa per Umbro, i en l’acord amb aquesta empresa anglesa s’hi inclou que la distribuïdora oficial del marxandatge serà Integra. L’entitat olotina que treballa per a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social tindrà el dret exclusiu de venda i estampació de la nova samarreta. Per això, la botiga de paper reciclat que té al carrer de Sant Esteve d’Olot, al costat de la plaça Major, es convertirà en la botiga oficial de la UE Olot. La gerent d’Integra i consellera de l’Olot, Núria Fité, desgrana els avantatges que suposarà el nou projecte per als usuaris de l’entitat.


Integra, a més, es quedarà tota l’activitat econòmica derivada de la venda del marxandatge de l’Olot. Núria Fité explica que els anirà molt bé per poder mantenir la botiga.


A part d’actuar com a botiga de la UE Olot, la botiga d’Integra també serà el punt d’atenció al soci, un lloc on la gent es podrà abonar a l’Olot o reservar la seva entrada per al proper partit. A més, Integra també té la idea de muntar un punt de venda de marxandatge a l’Estadi Municipal els dies de partit. La relació entre les dues entitats ja fa anys que va començar amb l’organització d’un partit solidari i la creació de la Grada dels Valents, una graderia d’animació formada per usuaris d’Integra.

Respon