Jaume Alonso-Cuevillas assegura que la Garrotxa seria molt més “potent” si no fos per les “elits extractives” de Madrid

El candidat de Junts per Catalunya per aquest 28-A ha posat en relleu la potència industrial de la comarca en un acte electoral a Olot. L’advocat de Puigdemont demana que les pròximes eleccions municipals serveixin per formar “ajuntaments independentistes” que siguin el punt de partida del dret a l’autodeterminació. 

Cuevillas durant l’acte d’aquest dimecres (Juanma Robles)


El candidat de Junts per Catalunya a Girona a les eleccions espanyoles assegura que treballarà al Congrés dels Diputats per fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre. Diu que fer efectiva la República Catalana serà la manera que Catalunya “sigui més pròspera” tant per a la gent independentista com per la que no ho és. Tot això ho ha dit en un acte electoral a Olot aquest dimecres al vespre. L’advocat de Puigdemont ha omplert el Casal Marià, on també ha parlat de la Garrotxa. S’ha referit al seu teixit empresarial i ha assegurat que la comarca “seria molt més potent” si no depengués de Madrid.

 

El Casal Marià ha acollit l’acte de Jaume Alonso-Cuevillas (Pau Masó)


El candidat de Junts per Catalunya a Girona també ha fet referència a les eleccions municipals. Ha dit que cal formar ajuntaments independentistes perquè siguin el punt de partida del dret a l’autodeterminació.

 

L’acte d’aquest dimecres a Olot ha posat punt i final a la visita de Cuevillas a la Garrotxa. El candidat de Junts per Catalunya també va visitar les Planes d’Hostoles, Sant Feliu i Besalú.

Respon