Joan Agustí, president de l'Olot: “Parar la Segona B és desastrós. Qui garanteix que la reprendrem? Com ho arreglarem?”

La Unió Esportiva Olot no comparteix la suspensió de la competició que ha decidit la Federació Espanyola de Futbol. El club, que donava suport a la mesura de la porta tancada, ho troba “incomprensible”.

Joan Agustí, en una imatge d’arxiu a Ràdio Olot

Quan tothom donava per fet que la Segona B es jugaria a porta tancada com a mesura per contenir l’expansió del coronavirus, la Federació Espanyola de Futbol ha fet un canvi de timó i ha anat encara més enllà. Ha sorprès anunciant que suspèn les dues properes jornades de totes les competicions que gestiona; entre elles, la Segona B. No jugar sense públic i ajornar la lliga era una mesura que havien demanat en les últimes hores cada vegada més clubs de la categoria i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). L’Olot, però, s’hi oposava. El seu president, Joan Agustí, ho qualifica d’”incomprensible”.


Moltes preguntes encara sense resposta. L’únic que és segur és que ni aquest cap de setmana ni el següent no hi haurà futbol amateur o semiprofessional a l’Estat espanyol. La suspensió afecta els partits que l’Olot havia de jugar diumenge contra el Nàstic de Tarragona al Nou Estadi i la setmana següent, a l’Estadi Municipal, contra l’Ejea. Joan Agustí diu que ni l’entrenador ni els jugadors de l’Olot ho comparteixen. Per a ells, ha estat “un gerro d’aigua freda”.


A hores d’ara, ningú no sap quan es podran recuperar els partits ajornats ni si la competició es podrà reprendre d’aquí a dues setmanes. Les lligues han quedat a l’aire.

One Response to “Joan Agustí, president de l’Olot: “Parar la Segona B és desastrós. Qui garanteix que la reprendrem? Com ho arreglarem?””

  1. Joan

    Jo tenia entès que la salut era el més important, però potser aquest senyor en sap més i resulta que el futbol és vital.

    Respon

Respon