Joan Casas deixa Unió Democràtica per motius personals

L’alcalde de Sant Feliu i vicepresident del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Casas, ha deixat de militar a Uníó Democràtica de Catalunya. El fins ara president del partit ho deixa al·legant “motius personals”. En una entrevista a Ràdio Olot, diu que es vol centrar en Sant Feliu i deslliga la decisió de l’adéu de Duran i Lleida d’aquest cap de setmana. Seguirà com a independent però no descarta militar en un altre partit.

IMG_0932

Després dels tres regidors d’Olot, una de les poques cares visibles que quedaven d’Unió Democràtica de Catalunya  també ha decidit donar-se de baixa. És Joan Casas, el principal càrrec que tenia que combinava l’alcaldia de Sant Feliu amb la vicepresidència del Consell Comarcal de la Garrotxa. En una entrevista a Ràdio Olot, Casas ha atribuït la decisió “a motius personals” ja que vol posar al centre Sant Feliu de Pallerols.

 

Deslligat de Duran i Lleida

Casas ha dit que la sol·licitud de baixa de militant és prèvia a l’adéu de Josep Antoni Duran i Lleida com a líder del partit i per tant no té res a veure amb el moviment del líder d’aquest cap de setmana. De la gestió de Duran n’ha destacat encerts però també creu que hi ha hagut errors. L’alcalde de Sant Feliu va ser president comarcal en substitució de Joan Cañada que va deixar la primera línia després del ‘cisma’ del partit el passat mes de juny. En aquesta mateixa entrevista, Casas ha explicat que de moment seguirà com a independent però no descarta entrar a militar algun altre partit.

 

Unió empata amb el PACMA a Sant Feliu

Es dóna el cas que al poble de Casas, Unió va treure només 11 vots en les passades eleccions generals i només va quedar per davant del Partit Animalista, que en va tenir set. A Sant Feliu, Unió va treure la meitat de vots que Ciutadans i es va quedar a molta distància de Democràcia i Llibertat, que agrupa Convergència Democràtica i l’escissió independentista d’Unió, Demòcrates de Catalunya.

Respon