Joan Espona s’acomiada del Consell Comarcal de la Garrotxa entre aplaudiments i crítiques després de 22 anys

En el seu comiat, Espona ha demanat que hi hagués menys interessos partidistes i més interès pels ciutadans. Els grups de l’oposició l’han acomiadat amb agraïments, però també retrets per alguns projectes que no s’han aconseguit desencallar. 

Joan Espona ha estat 13 anys president del Consell (Pau Masó)


 

D’aquesta manera Joan Espona ha posat fi a 22 anys al Consell Comarcal de la Garrotxa. Espona va entrar l’any 1997 com a conseller de Convergència i Unió, dos anys després agafaria el paper de vicepresident fins al 2006, quan va substituir Miquel Nogué a la presidència. Espona ha estat reelegit quatre vegades i ha acumulat 13 anys a la cadira de president. En el ple d’aquest dimecres, s’ha volgut acomiadar amb aquesta reflexió.


Tots els partits de l’oposició han agraït la feina feta de Joan Espona, però també hi ha hagut retrets. Josep Guix, Narcís Feixas i Raül Massanella són els portaveus del PSC, ERC i la CUP respectivament.

 

Espona ha respost a tots els partits agraint la seva tasca, responent els retrets amb certa ironia i fent autocrítica d’un mateix.

 

A part del Consell Comarcal, Espona també s’acomiadarà aquest mes de l’alcaldia de Sant Joan les Fonts on ha estat 24 anys seguits.

Respon