Joel Arimany arriba a l'Olot amb fam de gol

El nou davanter olotí diu que si té confiança, pot recuperar l’olfacte golejador. Ha tingut una temporada complicada a l’Atlético Malagueño, però abans havia estat pitxitxi del Peralada a Segona B i autor de 25 gols amb el juvenil del Màlaga a la Divisió d’Honor.

Joel Arimany, en la seva presentació (Jordi Barranco)

De moment, totes les peces encaixen al tauler de la Unió Esportiva Olot. El director esportiu, Sergi Raset, ha renovat disset jugadors i només n’ha acomiadat un: Marc Cosme. I els fitxatges que ha tancat són un migcampista, Albert Vivancos, que ocuparà el lloc del lesionat de llarga durada Roger Barnils i un davanter, Joel Arimany, de perfil similar a Cosme. Arimany és un punta de referència, d’1,90 m d’altura, que destaca pel seu joc aeri. Ell mateix es defineix d’aquesta manera.


Joel Arimany té 21 anys (ocuparà fitxa sub-23) i és de Quart, de manera que encaixa de ple en el perfil de jugador de proximitat que sempre busca l’Olot. Explica que el projecte ha estat un dels motius per acceptar vestir de vermell.


L’Olot té moltes esperances en el davanter gironí. Per la seva joventut i perquè ja ha demostrat que té olfacte golejador. La temporada passada, només va marcar dos gols al grup quart de Segona B amb l’Atlético Malagueño —va tenir poc protagonisme; només va jugar quinze partits—, però l’anterior havia estat el màxim golejador del Peralada. Cedit pel Girona a l’equip xampanyer, va anotar set gols, i la bona temporada va fer que el Màlaga pagués un traspàs al club gironí per repescar-lo. Arimany ja havia jugat al juvenil malagueny, amb qui va arribar a fer 25 gols a Divisió d’Honor, la màxima categoria. Sergi Raset espera que recuperi la seva millor versió a l’Olot.


Joel Arimany compartirà davantera a l’Olot amb un altre gironí, Marc Mas, que va renovar per dues temporades més, fins al 2021. Sergi Raset té la intenció de completar la línia d’atac amb un tercer davanter de perfil diferent a Arimany i Mas.

Respon