Jordi Calavera, el lateral dret ofensiu que faltava a l'Olot

El jove Jordi Calavera s’incorpora a la Unió Esportiva Olot cedit pel Nàstic, on no tenia minuts per culpa, precisament, d’un exOlot, Gerard Valentín. Calavera, però, arriba amb ritme de competició, perquè ha jugat tota la primera volta amb la Pobla de Mafumet.

Calavera presentacio

Calavera, amb Dionís Cros (UEO)

La Unió Esportiva Olot no el va poder incorporar a l’estiu i ara aprofita el mercat d’hivern i els pocs minuts que té al Nàstic per fitxar-lo en forma de cessió. Jordi Calavera, un lateral dret de 19 anys, s’ha convertit en el primer reforç de l’Olot d’aquest gener. La direcció esportiva i el cos tècnic l’han espiat les últimes setmanes i han quedat convençuts del seu perfil. Calavera és un carriler ofensiu, ocupa fitxa sub23 i arriba en forma. Ha estat titular indiscutible amb la Pobla de Mafumet, el filial del Nàstic a Tercera, i fins i tot té experiència a Segona B. Ho explica a Ràdio Olot el secretari tècnic de la UE Olot, David Comamala.

Calavera no ha tingut minuts al Nàstic aquesta temporada per culpa, precisament, del rendiment de Gerard Valentín, el lateral de l’Olot que a l’estiu va marxar traspassat a Tarragona. És una coincidència, però que Valentín anés al Nàstic i ara Calavera arribi a l’Olot és la confirmació de les bones relacions entre els dos clubs.

Amb el reforç tancat del lateral dret Jordi Calavera, la direcció esportiva de l’Olot se centra en la recerca d’un migcampista i un davanter, i en desencallar el serial Enric Gallego. Olot i Cornellà ja negocien pel davanter.

Respon