Jordi Fosas deixa de ser president de la Marboleny després de 23 anys

S’acomiada per donar pas a una nova junta més jove i amb nous projectes. A partir d’ara, l’entitat relacionada amb la dansa tradicional la liderarà Roger Casalprim. Fosas fa un pas al costat després d’impulsar múltiples projectes, entre ells l’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional. 

Jordi Fosas va ser president de la Marboleny als 19 anys (xarxanet.org) 


El relleu al capdavant de la Marboleny es va fer efectiu el passat 25 de gener. En una Assemblea Extraordinària es va materialitzar una decisió consensuada i presa anys enrere. Després de més de dues dècades al capdavant, Jordi Fosas deixa de ser el president del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny. Això és el que s’emporta.

 

La junta capitanejada per Fosas es recordarà per fer créixer el nombre de socis els últims anys, ampliar el valor social de l’entitat i crear l’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional el 2006 (un centre pioner per treballar la dansa catalana d’arrel tradicional). El relleu de Jordi Fosas, serà Roger Casalprim, un jove de 20 anys que ha estat tota la vida a la Marboleny.

 

La Marboleny compta amb uns 200 socis i uns 150 balladors. Casalprim agafa el relleu de Fosas amb una junta molt jove que es mou entre els 18 i 30 anys i que s’ha preparat des del 2017 per aquest moment. Jordi Fosas continuarà dirigint el Festival ÉsDansa de les Preses.

 

Respon