Jordi Xumetra, amb camp per córrer a l'Olot

La bala de l’Estartit ha renovat fins al 2021 després d’una gran temporada com a davanter: només s’ha perdut un partit i ha marcat set gols. Té 34 anys i no descarta retirar-se a l’Olot. 

Xumetra, en una entrevista aquesta temporada a Ràdio Olot

Jordi Xumetra va arribar a l’Olot el gener del 2018 amb el cartell de fitxatge estrella. L’avalaven més de 50 partits a Primera Divisió i més de 200 a Segona A, però baixar a Segona B no va ser fàcil per a ell. Li va costar adaptar-s’hi i no ha estat fins a aquesta temporada 2019-2020 que ha mostrat el seu millor nivell. En el 3-5-2 de Raúl Garrido, Xumetra ha carburat com a davanter. En les 28 jornades que s’han jugat, ha marcat set gols (el seu rècord a Segona B) i ha estat titular en 21; ha estat suplent en sis i s’ha quedat sense jugar només en una per culpa d’una sanció. Ara, renova per allargar aquests números i per continuar gaudint del futbol.


Retirar-se a Olot?

Xumetra té 34 anys i, en una entrevista aquesta temporada al ‘Tercer Temps’, ja admetia que comença a pensar en la retirada. De moment, no es posa data de caducitat, però, sigui quan sigui, sí que reconeix que es planteja penjar les botes a l’Olot. És de l’Estartit, però es pot considerar olotí d’adopció.


Abans que el coronavirus aturés la competició, Jordi Xumetra era titular indiscutible a l’atac de l’Olot, on formava tàndem amb Álvaro Salinas. Tots dos han acabat aquesta temporada empatant a set gols i, si res no es torça, tots dos continuaran un any més. La renovació de Salinas també està ben encaminada.

Respon