En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Jordi Xumetra: "M'estic adaptant al que vol l'entrenador i sóc feliç dins del camp"

Xumetra ja ha completat més partits sencers en catorze jornades d’aquesta temporada que en tota la passada
| 27 de novembre de 2019

Xumetra ja ha completat més partits sencers en catorze jornades d’aquesta temporada que en tota la passada. El de l’Estartit s’ha adaptat a la posició de davanter i ha guanyat importància als esquemes de Raúl Garrido. En una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, Xumetra admet que li va costar aclimatar-se a la Segona B i al sistema de tres centrals i carrilers.

Jordi Xumetra, durant l'entrevista a Ràdio Olot

Amb els dos gols de diumenge passat contra l’Atlètic Llevant, Jordi Xumetra ja n’ha marcat tres aquesta temporada, només un menys que els que va fer en tot el curs passat. Les comparacions, però, són encara més aclaridores si parlem de minuts. Xumetra ha completat cinc partits sencers en catorze jornades d’aquesta temporada quan en tot l’any passat només havia acabat els 90 minuts en dues ocasions. I aquesta 19-20, ha estat titular deu vegades. Dit d’una altra manera, només en quatre partits ha estat suplent. L’empordanès ha parlat d’una doble adaptació en una àmplia entrevista al ‘Tercer Temps’: a la categoria —venia de Segona A i feia deu anys que no jugava a Segona B— i a l’equip —és extrem i li va costar trobar el seu lloc en el 3-5-2 de Raúl Garrido—.

Tot i que també ha fet de carriler o de mitja punta, quan més ha rendit, ha estat quan ha jugat de davanter. En les dues últimes jornades, ha format una parella amb Álvaro Salinas que ha aportat més verticalitat a l’atac de l’Olot.