Jose Antonio Soler arriba a l’Olot l’últim dia del mercat

El carriler valencià s’ha convertit en nou jugador vermell en qualitat de cedit per la Cultural Leonesa. El club ara té la intenció de cedir Joel Arumí a Tercera Divisió. D’aquesta manera, es tancarà un estiu mogut amb cinc baixes i nou incorporacions. Garrido està content perquè tindrà més recursos que la temporada passada.

Soler, amb la Cultural Leonesa aquesta pretemporada (Cultural Leonesa)

Ningú s’esperava tants canvis aquest mercat d’estiu a la Unió Esportiva Olot, però els adéus de Marc Mas, Cosme, Ginard, Guzmán i Alfredo i la intenció del club d’allargar la plantilla van fer variar la previsió inicial. Al final, l’Olot ha incorporat nou jugadors: els davanters Peque, Natalio i Joel Arimany, els extrems o segons puntes Álvaro Salinas i Kilian Grant, el pivot Albert Vivancos, el central Arnau Comas i el carriler Jose Antonio Soler. L’entrenador, Raúl Garrido, està satisfet amb la plantilla, que serà de 22 jugadors, més Barnils, lesionat de llarga durada.


L’últim d’arribar ha estat Jose Antonio Soler. Tal com va avançar dissabte la retransmissió de L’Olot a Ràdio Olot, el carriler valencià es va convertir ahir a la tarda en nou jugador vermell. Soler té 24 anys i s’incorpora cedit per la Cultural Leonesa, on va arribar aquest estiu després de dues bones temporades amb l’Ontinyent. A la Cultural, però, durant la pretemporada no ha acabat de convèncer i el jugador s’ha hagut de buscar una sortida. Soler, format a l’Alcoià, és un lateral dret ofensiu que destaca per la seva velocitat i que a l’Olot jugarà de carriler. La seva arribada ha provocat la sortida del jove Joel Arumí, que per segona temporada consecutiva marxarà cedit. Garrido creu que és la millor solució.


Arumí va jugar la temporada passada cedit al juvenil de la Damm i ara, ja sènior, hauria de sortir a un equip de Tercera Divisió. El Figueres s’hi havia interessat.

Respon