Soler arriba “amb molta fam” a l'Olot

El valencià es mostra ambiciós en la seva presentació i diu que el vestidor de l’Olot li recorda al de l’Ontinyent que va estar a punt de jugar el play-off fa dues temporades. El lateral també afirma que té les característiques idònies per jugar de carriler.

Soler, presentat com a nou jugador de l’Olot (David Planella)

Si arrenca al camp com ha arrencat a la sala de premsa, la nova incorporació de la Unió Esportiva Olot promet. El carriler valencià Jose Antonio Soler, que aquest estiu s’ha quedat sense lloc a la Cultural Leonesa, arriba cedit i amb moltes ganes de demostrar el que val.


El nom de Soler ja era a l’agenda del director esportiu, Sergi Raset, des de principis d’estiu, però aleshores el valor del jugador era alt. Soler va acabar a la Cultural Leonesa, un aspirant a l’ascens, però a la pretemporada no ha acabat de convèncer i s’ha hagut de buscar una sortida.


Jose Antonio Soler creu que l’Olot pot fer una gran temporada a Segona B i el compara amb l’Ontinyent de fa dos anys, quan va estar a punt de colar-se a la zona de play-off.


Soler va ser un jugador important de l’Ontinyent fins que la temporada passada el club valencià va desaparèixer per problemes econòmics. Va arribar a marcar cinc gols. És un lateral dret que destaca per la seva velocitat i arribada a camp contrari. De fet, es mor de ganes de jugar de carriler amb l’Olot.


Jose Antonio Soler és dretà, però també es podria adaptar a la banda esquerra. Amb la seva arribada i la marxa d’Arumí com a cedit, l’Olot tanca la plantilla. Serà de 22 jugadors perquè Barnils s’ha quedat sense dorsal fins que es recuperi de la lesió de llarga durada. El 4 de l’osonenc el portarà Arnau Comas, mentre que Soler s’ha quedat el 12.

Respon