Josep Guix repetirà com a candidat del PSC a Olot

Ho ha confirmat el mateix partit a Ràdio Olot. Guix ha estat reelegit en una assemblea amb els membres del grup socialista. Diuen que pretenen fer una proposta “important” a la capital de la Garrotxa i esperen que la gent els doni la confiança. La formació està preparant les eleccions del mes de maig i no descarta altres llistes a la comarca.

Guix en una entrevista a Ràdio Olot (Martí Albesa)


Josep Guix serà el candidat del PSC a Olot per tercer mandat consecutiu. El líder socialista a la capital de la Garrotxa viurà el maig de l’any que ve les seves terceres eleccions com a alcaldable. El partit l’ha tornat a escollir sense passar per primàries i en una assemblea entre els representants socialistes comarcals. Ho ha confirmat a Ràdio Olot el líder de la formació a la Garrotxa, Albert Bramon.

 

Durant aquest mandat, Guix va ser segon tinent d’alcalde fins a la ruptura del pacte de govern amb el PDeCAT. També va ser regidor de Medi Ambient. És professor d’enginyeria agrària a l’IES Garrotxa i secretari d’Acció Rural de la Federació Comarques Gironines. El partit treballa per completar la llista que es presentarà el maig de l’any que ve a Olot. Bramon no descarta presentar altres candidatures a la resta de la comarca.

 

Actualment el Partit Socialista de Catalunya governa a dos municipis de la Garrotxa: Tortellà i Sales de Llierca. La formació té 12 regidors a la comarca. El 2015 el partit va recollir més de 2.000 vots, la meitat dels que havia aconseguit en les eleccions del 2011.

Respon