Josep Guix tornaria a actuar de la mateixa manera si es repetís un 1 d’Octubre

Ho assegura en l’entrevista de Ràdio Olot d’aquest dimecres. El candidat del PSC a Olot també aclareix que està disposat a fer un pacte de progrés a la ciutat per canviar el color polític de l’Ajuntament.

Josep Guix, a l’entrevista de Ràdio Olot

La política nacional i els possibles pactes després del 26 de maig van centrar part de l’entrevista del candidat socialista a l’alcaldia d’Olot. Segons Josep Guix, el PSC té més bon estat de salut ara que fa quatre anys: la moció de censura a Mariano Rajoy i la victòria a les generals els han reforçat i els fan ser optimistes de cares a les municipals de diumenge. En política nacional, Guix també va exposar que tornaria actuar de la mateixa manera si es repetís un 1 d’octubre.


En aquesta línia, els socialistes no descarten cap pacte passades les municipals. Tot i estar decebuts pel trencament amb Convergència i Unió durant aquest últim mandat i veure complicada l’entesa amb VOX en cas que entressin a l’Ajuntament, Guix va deixar clar que prioritzarien “els programes i les persones” i que estan disposats a fer un “pacte de progrés a la ciutat”.


Estudiar el projecte d’un escorxador de baixa capacitat per l’aviram a l’antiga caserna de bombers i vincular-lo amb la formació dels joves del sector càrnic de la comarca va ser alguna de les altres propostes que el candidat socialista va explicar ahir a Ràdio Olot.

Aquesta serà la tercera vegada que Josep Guix optarà a l’alcaldia, l’únic relleu després del que va ser durant 8 anys alcalde de la ciutat: Lluís Sacrest.

Respon