Josep Murlà es retira després de tota una vida dedicada al periodisme garrotxí

El periodista i historiador garrotxí Josep Murlà es retira després de 36 anys com a redactor en cap del setmanari La Comarca d’Olot. Murlà ha passat pel Via Oral de Ràdio Olot.  

Murlà ha donat fe que des del 1979 fins ara, la Garrotxa i el periodisme han canviat molt. Murlà ho ha viscut en primera persona com a redactor en cap del setmanari La Comarca.

Ara, Murlà es retira i no descarta escriure un llibre sobre com ha evolucionat la ciutat a la segona meitat del segle XX en tots els aspectes, tan políticament com socialment. Explica que és una idea que té al cap, però no assegura que la tiri endavant. Diu que és una persona que s’adapta fàcilment als canvis que li posa la vida i remarca que té molt clar que la seva etapa com a periodista s’ha acabat. S’estima més deixar pas als més joves i ho exemplifica amb aquesta metàfora.

Ara, serà el torn d’un nou equip que haurà de continuar la feina de Josep Murlà. Com a redactor en cap de La Comarca d’Olot, assegura que sempre ha prioritzat la informació davant de l’opinió. Segons ell, aquesta és la feina que han de fer els mitjans locals i la clau de l’èxit de La Comarca. Murlà sentencia que als lectors del setmanari són autòctons i els interessa saber què passa a cada poble de la Garrotxa.

Respon