Joves promeses de l'esport garrotxí, reconegudes a Girona

Les patinadores juvenils del Club Patinatge Artístic Olot i quatre esportistes del Club Natació Olot han estat alguns dels guardonats garrotxins en el Trofeu Joves Promeses de l’esport gironí. 

premis joves promeses

 La foto de família amb els 180 premiats (Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat)

Natàlia Andreu, Marta Payola, Aina Cruz, Júlia Fabregó, Laura Fusté, Elena Jiménez, Eva Jordà, Elena Mansilla, Núria Miquel, Alba Picart, Coral Planagumà, Aina Planiol, Helena Pujolar, Laia Quer, Maria Regueiro i Paula Sotillo. Són les integrants de l’equip juvenil del Club Patinatge Artístic Olot que ahir al vespre van ser reconegudes a l’Auditori de Girona. Aquest va ser l’escenari del lliurament dels premis Trofeu Joves Promeses de l’esport gironí de la secretaria general de l’esport. La capitana del primer equip del CPA Olot, Anna Quintana, és l’entrenadora del grup juvenil i destaca el creixement de les seves patinadores, sobretot durant la temporada passada. Ara, ja són campiones de Catalunya.

El Trofeu Joves Promeses no només va tenir accent garrotxí pel patinatge artístic. Quatre esportistes del Club Natació Olot també van ser protagonistes. Per començar, tres nedadors: Lídia Huete, David Granados i Òscar Saura. El director tècnic de natació del club, Antonio Oliveira, subratlla el nivell de la natació local.

Més premiats

A banda dels nedadors, el Club Natació Olot també va ser present a la cita amb el triatleta Aleix Domènech, el Club Ciclista Olot Infantil amb el seu jove ciclista Marc Serrat i el Club Tennis Taula Olot, amb el palista Arnau Roca. Altres garrotxins premiats van ser la tennista Júlia Payola, l’esquiador de muntanya Ernest López, els remers Aleix Garcia, Marina Marcè i Guillem Ramon i la jugadora de horseball Carla Gusi.

Els premis Trofeu Joves Promeses reconeixen cada any els esportistes gironins que tenen entre 14 i 18 anys i que han guanyat una final catalana, han pujat al podi en una competició d’àmbit català o superior o han guanyat en categoria absoluta en competicions federades.

Respon