Junts per Catalunya Olot perfila la llista electoral

El partit ha fet públiques algunes de les noves incorporacions a l’equip que presentarà aquest mes. El candidat a l’alcaldia, Pep Berga, farà un acte al Torín el 21 de març on exposarà la candidatura. També s’hi desvelaran les noves cares de la formació, entre les quals hi ha Imma Muñoz i Agustí Arbós. 

Alguns dels membres que acompanyaran Pep Berga a la llista electoral (JuntsxCat Olot)


Junts per Catalunya Olot ja ha fet públic algunes de les noves cares que formaran part de la llista electoral per les eleccions municipals d’aquest any. A part de les continuïtats d’Estanis Vayreda, Montse Torras i Josep Maria Coma, s’ha confirmat la incorporació de l’actual cap d’unitat d’infermeria de l’Hospital d’Olot, Imma Muñoz, i l’historiador Agustí Arbós. El candidat a l’alcaldia de Junts per Catalunya Olot, Pep Berga, ho explica a aquesta emissora.

 

Arbós té 24 anys i ocuparia l’àrea d’Innovació. Pel que fa a la resta de la llista electoral es donarà a conèixer en un acte a la Sala Torín el pròxim dijous 21 de març.

 

Mentrestant, Junts per Catalunya Olot continua reunint-se amb col·lectius i persones de la ciutat per recollir idees i propostes pel seu programa electoral.

 

Respon