Junts per la Vall proposa potenciar la Fira de Sant Nicolau

La candidatura de la Vall d’en Bas ha destapat una nova bateria de mesures del seu programa electoral. Proposen potenciar la Fira de Sant Nicolau i arreglar el carrer ample de Sant Esteve amb nou arbrat i la millora de les voreres. També creuen que fa falta un estudi que serveixi per conèixer les necessitats d’habitatge social que té la Vall d’en Bas. 


Falten quatre mesos per les eleccions municipals, però Junts per la Vall ja ha fet públiques diferents propostes del seu programa electoral. La candidatura que lidera Toni Arimany ha explicat que, si entren a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, volen potenciar la Fira de Sant Nicolau, un dels actes més multitudinaris del municipi. Ho explica el mateix candidat a l’alcaldia, Toni Arimany.

 

La candidatura de Junts per la Vall també proposa arreglar el carrer ample de Sant Esteve d’en Bas. Creuen que ha quedat “obsolet” i que cal arreglar les voreres i instal·lar nou arbrat.

 

Arimany també proposa impulsar un estudi sobre l’habitatge social al municipi per detectar quines necessitats hi ha. Per últim, el partit diu que, si aconsegueix l’alcaldia de la Vall d’en Bas, vol continuar amb el projecte “camina pobles” que s’ha impulsat fa mesos per recollir opinions i propostes de millora.

Respon