Jutgen un home per fer tocaments i magrejar una menor a prop de la plaça de Braus d'Olot

L’acusat, veí de la ciutat, s’enfronta a 8 anys de presó. Durant el judici ha negat els càrrecs i sosté que la menor s’ho ha inventat tot perquè li va recriminar que fumés marihuana. Els fets van passar la nit de Sant Joan de fa dos anys.

L’acusat d’esquenes davant del tribunal de l’Audiència aquest 14 de novembre (ACN)


Segons sosté la fiscalia, el processat va immobilitzar la menor, que aleshores tenia 13 anys i li va fer tocaments al cul i als pits. Davant del tribunal, l’acusat ha negat els càrrecs i ha sostingut que l’adolescent s’ho ha inventat tot, perquè aquella nit ell li va recriminar que estigués fumant un porro.

 

Pel que fa a la denunciant ha declarat a porta tancada. La fiscal demana que es condemni l’olotí per abús sexual i que, a banda de la presó, es passi 10 anys en llibertat vigilada i hagi d’indemnitzar l’adolescent amb 1.500 euros.

La defensa, per la seva banda, ha demanat l’absolució. De manera alternativa, qualifica els fets com un abús sexual amb l’atenuant de reparació (perquè el processat ja ha consignat la quantitat de la responsabilitat civil) i demana que se’l condemni a 2 anys de presó. El cas ha quedat vist per a sentència.

Respon