La 100% Tondo, aquest cap de setmana, a Sant Joan

Avui dimecres es tanquen les inscripcions de la marxa cicloturista que recorda Xavi Tondo. La novena edició estrenarà un nou recorregut per a la volta llarga, que pujarà fins a la Vall del Bac. La curta i la Tondo Kids de dissabte es mantenen igual.

Les inscripcions es fan al web 100x100tondo.cat

La 100% Tondo arribarà diumenge a la novena edició. Tant la volta curta com la llarga recordaran alguns dels itineraris que feia Xavi Tondo, el ciclista de Valls que vivia i s’entrenava a Sant Joan les Fonts i que va morir el 2011. Precisament el municipi de Sant Joan serà el punt de sortida i arribada dels dos recorreguts. Aquest any, el llarg, de 126 quilòmetres, serà diferent. Pujarà a la Vall del Bac i passarà per Sant Pau de Segúries, Sant Joan les Abadesses i Olot abans de tornar a Sant Joan. Ho explica el coordinador de la 100% Tondo, Carles Torrent.


La volta curta, per Banyoles, es manté intacta. Entre l’una i l’altra, a hores d’ara hi ha uns 400 inscrits. Fins aquest vespre, tothom qui vulgui fer la marxa encara es podrà apuntar al web 100x100tondo.cat. Un dels que hi havia de ser és el ciclista professional David de la Cruz, però ha estat preseleccionat per al Mundial. Tots els inscrits rebran unes punteres de regal.


Els dorsals de la 100% Tondo de diumenge es repartiran el dia abans, dissabte, al pavelló de Sant Joan. Serà just després de la Tondo Kids, la versió infantil de la marxa que es farà per sisè any consecutiu. Constarà d’un recorregut urbà de 900 metres i puntuarà per a la Copa Catalana de carretera.

Respon